// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Sunshine and im 100 years young from Saturn. Replace this nonsense intro (Y)


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
Kebimbangan, Kerisauan, Kesedihan.
Nov 20, 2012 | 6:20 PM | 0 Sweet Cupcake

Hey there ^^ Lama betul kan Anyz tak update story Anyz kat sini kan? Hm, Anyz takde mase nak bukak blog Anyz ni. Asyik layan Facebook dan twitter jer. Hehehe :D okay. Anyz nak cerita gn korang sekarang tentang Kebimbangan, Kerisauan dan Kesedihan. Ha, nak tau kenapa Anyz buat title macam tu? Title tu memang nampak macam "lawak" kan? Tapi, siapa yang tahu isi hati Anyz ni kan? Sama ada sedih ke, gembira ke, ape ke, and so on la. Hee~ okay Anyz start story Anyz. Okay. Korang kenal kan Buah Hati Anyz tu kan? Ha, sebab dia lah Anyz sedih :( dulu, semasa sebelum cuti, dia langsung tak pernah mengabaikan Anyz. Memang dia buat apa apa je untuk buat Anyz happy. Anyz suka. Anyz gembira. Dah kitorang form 3 dah cuti tu kan. Korang cuti awal. Cikgu bagi kitorang cuti awal. Itulah Anyz syok sangat. Anyz fikirkan impian Anyz akan tercapai. Malahan tidak. Anyz fikir, cuti ni lebih menarik buat Anyz. Tapi, TIDAK. Sebab si dia dah mengabaikan Anyz. Dia langsung tak ambil tahu tentang Anyz lagi. Anyz sedih. Anyz kecewa :( Anyz selalu text dia, call dia, tapi dia tak reply tak angkat. Anyz text or call tu sebab Anyz risau. Tapi, dia tak tau langsung. Anyz text cakap nak BREAK UP dia cepat cepat reply, dia cakap dia TAKNAK. Sebab dia masih sayangkan Anyz. Kalau sayang, nape abaikan Anyz kan? Anyz tanye dia busy ke tak? Dia jawab tak. Kalau tak busy, nape tak reply tak angkat call Anyz? Anyz pun rasa pelik kan? Kalau dah tak sayang, terus terang lah. Jangan lah buat Anyz berharap dengan awak :( takpe lah. Awak buat Anyz macam mane pun, Anyz tetap sayang kan awak. Tapi wak, Anyz terpaksa lepaskan awak. Maaf :( okaylah. Sampai di sini sahaja rayuan saya. Hee~ okaybye. Terimakasih membaca cerita saya ^^